Biervaart naar de Haagsche Broeder

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/09/2018
12:30 - 17:00

Locatie
Hooikade, Delft

Categorieën


De Broeders van Sint-Jan hebben een klooster in het hart van Den Haag, aan de Oude Molstraat. Ze brouwen er vier soorten bier. Dat is dus kloosterbier. Dat lekkere bier heet Haagsche Broeder. Kloosterbier in een klooster proeven, dat is natuurlijk een ideaal uitstapje voor de bierliefhebber.

Op zaterdag 22 september organiseert de pakschuit Nooit Gedacht in samenwerking met Bierhistorie Delft dan ook een biervaart naar Den Haag. We vertrekken om 12.30u vanaf de Hooikade in Delft. Dat is op zeer korte afstand van Station Delft, met bovendien ruime parkeergelegenheid in de buurt (ook gratis, aan het nabijgelegen bedrijventerrein Leeuwenstein).
We kunnen helaas niet voor de deur van het klooster aanleggen, maar wel dicht genoeg in de buurt om het na een korte wandeling te bereiken.
In het klooster is er een rondleiding door het klooster en door de brouwerij, gevolgd door een proeverij van de kloosterbieren. De rondleiding en proeverij nemen ruim een uur in beslag.
Na de proeverij wandelen we rustig terug naar de pakschuit, om de terugvaart naar Delft te ondernemen. Tijdens de terugtocht verzorgt bierhistoricus Aad van der Hoeven een proeverij van zijn unieke Delftse bieren. We verwachten tegen vijf uur weer terug in Delft te zijn.

Onze biervaarten zijn altijd een gezellig hoogtepunt in ons vaarprogramma. Een ontspannen sfeer, enkele aangename bieren op de bestemming en aan boord (of een ander drankje) en het uitzicht vanaf het water, begeleid door het plof-plof-plof van de antieke petroleummotor in de even antieke pakschuit.
We verwelkomen u graag aan boord.

Samenvatting

Afvaart: 12.30u vanaf de Hooikade in Delft
Aankomst: 17.00u aan de Hooikade in Delft
Prijs €37,50 incl. rondleiding en proeverijen

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Reacties zijn gesloten.