Biervaart naar Den Haag

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2022
12:00 - 17:00

CategorieënGrotere kaart weergeven
Pfff. Eindelijk. Na lange tijd organiseert de pakschuit Nooit Gedacht weer een biervaart. Ditmaal wenden we de steven naar Den Haag, alwaar de jonge bierbrouwerij Eiber (ander woord voor ‘ooievaar’) onze bestemming is.

Haags bier

Bierbrouwerij Eiber is opgericht in 2016. De brouwers specialiseren zich in ‘goede doordrinkers vol smaak’. Uiteraard hebben de organisatoren van deze biervaart zich tevoren georiënteerd. De bieren van Eiber zijn door hen gekeurd en als uitstekend beoordeeld. U krijgt na aankomst een prima gelegenheid om uw eigen oordeel te vellen, tijdens een rondleiding door de brouwerij met bijbehorende bierproeverij (inbegrepen in de prijs).Grotere kaart weergeven
Geniet vooral ook van het uitzicht, want de brouwerij is gevestigd op de twee hoogste verdiepingen van een hergebruikt kantoorgebouw (‘Haags Hoog’) met een spectaculair uitzicht (bijna) rondom. U heeft bijvoorbeeld zicht op Scheveningen en op Delft en natuurlijk op een groot deel van Den Haag.

Delfts bier

Na het Haagse bier tijdens het bezoek aan de brouwerij presenteert onze gastheer, bierhistoricus Aad van der Hoeven, een proeverij van bieren van de Delftse brouwers, waarmee u de gelegenheid krijgt om zelf te bepalen waar het lekkerste bier wordt gebrouwen, Den Haag of Delft.

Gastheer en bierhistoricus Aad van der Hoeven

De feiten

  • Vertrek: 1 oktober 2022 om twaalf uur
  • Van: Hooikade Delft (bij gebouw Bacinol 2, vijf minuten lopen van NS-station Delft)
  • Parkeermogelijkheid: Gratis parkeren bij bedrijvencomplex Leeuwenstein (vijf minuten lopen)
  • Terugkomst: Hooikade Delft, ca. vijf uur
  • Prijs: €35 p.p., inclusief koffie, thee, cake, rondleiding in de brouwerij, bierproeverij aan boord

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Reacties zijn gesloten.