Biervaart naar Kompaan Den Haag

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/09/2015
14:00 - 17:45

Locatie
Hooikade

Categorieën Geen Categorieën


Kompaantocht-slide

Zondag 27 september 2015 vaart de pakschuit Nooit Gedacht naar het nieuwe proeflokaal van brouwerij Kompaan in Den Haag. De brouwerij heeft sinds de start enkele jaren geleden een razendsnelle groei ondergaan. Dat is voornamelijk te danken aan de kwaliteit van het bier, dat inmiddels op veel plaatsen in Zuid-Holland verkrijgbaar is.

De brouwerij heeft half augustus 2015 een Beer Bar geopend aan de Saturnusstraat op bedrijventerrein De Binckhorst in Den Haag. Daar zijn twintig (!) bieren van het vat verkrijgbaar, die alle de moeite waard zijn. De bar heeft, net als de brouwerij en de omgeving, een stoere industriële uitstraling.

Na een fraaie tocht over de landelijke Vliet van ruim een uur arriveert de pakschuit in de bedrijvige Binckhorsthaven en legt pal voor de Beer Bar aan. Daar kunt u binnen of buiten genieten van een drankje (wij adviseren bier) en een hapje en de nieuwe brouwerij (in aanbouw) bekijken.

Na circa anderhalf uur vangt de pakschuit de terugreis aan. Onderweg presenteert bierhistoricus Aad van der Hoeven een proeverij van Delftse bieren. Circa zes uur meren we weer aan in Delft.

 

Programma

14.00 u Vertrek vanaf de Hooikade in Delft (tegenover Bacinol)
15.15 u Aankomst bij de Beer Bar
16.30 u Vertrek naar Delft
17.45 u Aankomst bij de Hooikade in Delft

 

Prijs

Biertocht, inclusief koffie of thee en proeverij van Delftse bieren: €25

Reservering is pas definitief na betaling van het verschuldigde bedrag.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Reacties zijn gesloten.